2024 Olağan Genel Kurul Duyurusu

Derneğimizin Olağan Genel Kurul toplantısı 07 Eylül 2024 tarihinde 11:00-14:00 saatleri arasında dernek genel merkezinde, çoğunluk sağlanamaması halinde ise 14 Eylül 2024 Cumartesi günü 11:00-14:00 saatleri arasında dernek genel merkezinde, aşağıdaki gündemle gerçekleştirilecektir.
Tüm üyelerimize duyurur, 2024 aidatını ödeyen üyelerimizin genel kurula katılmasını önemle rica ederiz.
• Açılış
• Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı
• Divan Heyetinin seçilmesi
• Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun İbrası ve Onaylanması
• Denetleme Kurulu Raporunun İbrası ve Onaylanması
• Bütçe-bilançonun İbrası ve Onaylanması
• Dernek üye giriş ve yıllık aidatlarının belirlenmesi
• Danışma Kurulu Raporunun İbrası ve Onaylanması
• Yönetim ve Denetleme Kurulu Üyelerinin Seçimi
• Dilekler ve kapanış
Yönetim ve Denetleme Kurulu adayları başvurularını, hangi kurula (yönetim/ denetleme) başvurduğunu belirten ıslak imzalı dilekçe ile, en geç 23 Ağustos 2024 Cuma günü saat 17:00’ye kadar, mavi kalemle imzalanmış halini tarayıcıdan geçirerek info@turkebelerdernegi.org adresine göndermelidir. Aidat borcu bulunan üyeler dernek kurullarına aday olamaz.