1. Türk Ebeler Derneği Üyelik Başvuru Formu ,
  2. 2 Adet vesikalık fotoğraf (elektronik ortamda da olabilir)
  3. Diploma / Çıkış Belgesi / Öğrenci Belgesi Fotokopisi,
  4. Yıllık üyelik aidatı olan 150 (Yüz Elli) TL ve bir defaya mahsus olmak üzere üyeliği giriş bedeli olan 50 TL (Türkiye İş Bankası Cebeci/ Ankara şube kodu: 4205-Cebeci/ Ankara (IBAN:TR85 0006 4000 0014 2052 4207 50) Ebeler Derneği adına gönderilmelidir.

Üyelik evraklarını aidat ödemesine ilişkin dekontunuzla birlikte üyelik formunun çıktısını alarak mavi kalemle imzaladıktan sonra tüm evrakları taratarak uyelik@turkebelerdernegi.org adresine gönderebilirsiniz. Aynı zamanda web sitesinin sağ üst köşesinde üye ol butonundan tüm evraklarınızı yükleyebilirsiniz.

NOT: Yıllık aidatınızın düzenli olarak ödenebilmesi için, maaşınızı aldığınız bankaya bir dilekçe ile talimat verebilirsiniz.

Not1: Üyelik başvuruları, en geç 30 gün içinde yönetim kurulu tarafından üyeliğe kabul veya isteğin reddi şeklinde karara bağlanıp, başvuru sahibine duyurulur. Başvurusu kabul edilen üye, üye kayıt defterine kaydedilir, e-üyelik kartı düzenlenerek gönderilir.

Not2: Üyelerimizin aidat ödemelerini üye ismiyle yapması oldukça önemlidir. Üye ismi ile yapılamayan ödemelerde (toplu ödemeler dahil) dekont veya makbuzlara ait isim listeleri üyelik komisyonu başkanlığına gönderilmelidir.